XplornetSUCKS  

Go Back   XplornetSUCKS > Xplornet LTE network * (Newest Network) *
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-15-2015, 04:08 PM
Initial D Initial D is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 2
Default LTE require line of site?

Hi, I'm wondering if anyone can tell me if the new LTE network will require line of site? I can get LTE on my cell phone in the basement, so I wouldn't think line of site is required, but maybe Xplornet uses a different type or something.

If line of site is required then I'm probably screwed, but I really hope that isn't the case. I just can't deal with Platinum anymore.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2015, 06:45 PM
Pwegs732 Pwegs732 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
Default

Hello

LTE is a lot more forgiving when it comes to obstacle penetration than WiMax. That being said the closer you can get to line of sight the better the chances are off getting a good connection. Unfortunately it's difficult to tell you if you can get it without somebody coming out and doing a site test.

If you were close to getting service with the previous network than chances are you can at least get the minimum LTE package.

Hope this helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2015, 07:19 PM
Initial D Initial D is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 2
Default

An installer is coming out next week, so I'll find out for sure. I'll be happy if I can even get a weak signal.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.