XplornetSUCKS  

Go Back   XplornetSUCKS > Xplornet LTE network * (Newest Network) *
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-12-2015, 09:30 PM
Mr.Miyagi Mr.Miyagi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 1
Default Help Please. Put my modem in Bridge mode.

I put my modem into bridge mode thinking I could solve NAT issues. now I have no internet and can no longer access my modem using 192.168.209.1. I want to switch it back to normal. I obviously didn't know what I was doing in the first place. Can someone please help?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-23-2015, 12:59 PM
KingofRome KingofRome is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.Miyagi View Post
I put my modem into bridge mode thinking I could solve NAT issues. now I have no internet and can no longer access my modem using 192.168.209.1. I want to switch it back to normal. I obviously didn't know what I was doing in the first place. Can someone please help?
Identify your external IP and try to connect if you have any sort of internet access. This should bring you back to the modem.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-21-2015, 09:50 PM
Pwegs732 Pwegs732 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 13
Default

If you are running Windows, go to command prompt and type in ipconfig /all
You will get a bunch of info. What you are looking for is the gateway IP address. This should be your modem/router.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.