XplornetSUCKS  

Go Back   XplornetSUCKS > Xplornet 4G Wireless Tower Forum (Alvarion equipment) * (newer network) *
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-07-2015, 10:16 AM
Java Java is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Southern Ontario, Canada
Posts: 37
Exclamation Data just resetted for the month but still stuck in 'Limited Mode'.

So yesterday (September 6th), my monthly data usage was supposed to reset. The website doesn't say that I am in limited mode nor whoever talked to me on Xplornet's Tech. Support. It's kinda hard to do anything when the internet is stuck at 200kbps, and it's been like that all of yesterday and now today; no matter what time it is. I tried at 12 PM yesterday, 200kbps. At 7-8 it was 200kbps. And at 1 AM it was still 200kbps.

I know my tower is a bit congested but it's usually 1mbps during the day.

Any idea what is causing it and any possible fixes? When I called Xplornet, they wanted to make a workorder just to fix my signal because my signal is a 'bit' below what you need for 4G 5mbps which is bull because I've been getting 14-18db for the past 2-3 months now and I've seen it hit 5mbps almost every day at 1-2 am.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.