XplornetSUCKS  

Go Back   XplornetSUCKS > Generic question forum (don't know where to post?)
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-30-2015, 02:58 PM
GiantMidget GiantMidget is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 1
Default Slow internet....really slow

So im running what i believe is xplornets wimax service. Im paying for a 5mbps download 1mbps upload package. Service is terrible, my speed hover around the 0.3mbps to 0.5mbps when i run speedtest.net. i keep calling in to complain and they tell me it works best when plugged directly into there modem... (no router) i dont understand why its so shitty. I live in new sarepta, alberta just south of edmonton. Is anyone else near me experiencing similar speeds?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-02-2015, 01:37 AM
Java Java is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Southern Ontario, Canada
Posts: 34
Default

This is nothing new. Everyone suffers from this. The best you can do is wait for LTE to come in your area or find another provider. The LTE system is supposed to be better and I heard a lot of positive feedback from it. My tower will convert to LTE in about 3-4 weeks so I'm pretty happy about that.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.