XplornetSUCKS  

Go Back   XplornetSUCKS > Xplornet 4G Wireless Tower Forum (Alvarion equipment) * (newer network) *
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 03-21-2015, 09:27 PM
Java Java is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Southern Ontario, Canada
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by Shjinta View Post
Any ideas if Xplornet even knows they are lagging us to hell? Last two weeks my connection has been really bad at night.
Where is your tower located? My current tower is in Bradford Ontario and for the past 2 weeks or so it will go really slow between 7-10 or even 11PM.

At least their LTE system is coming out really soon in my area. (Next month.)
Reply With Quote
  #12  
Old 03-27-2015, 01:25 PM
Xkalibr Xkalibr is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Default

I have the 10mbit Xtreme and my ping is around 75ms
I really want that 25mbit LTE... anyone know what the monthly limits are going to be?
Reply With Quote
  #13  
Old 03-27-2015, 05:03 PM
Java Java is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Southern Ontario, Canada
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by Xkalibr View Post
I have the 10mbit Xtreme and my ping is around 75ms
I really want that 25mbit LTE... anyone know what the monthly limits are going to be?
25 MBit LTE has a limit of 200gb and can add up to another 50 gb for 10 dollars. Also, is your ping constant?

--

My service is down right now and apparently they are doing something. Hopefully they are putting the LTE system in now. (They said this will do it around this time.)

Last edited by Java : 03-27-2015 at 05:09 PM.
Reply With Quote
  #14  
Old 03-30-2015, 08:22 PM
Java Java is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Southern Ontario, Canada
Posts: 34
Default

I'm legitimately getting pretty ticked off with Xplornet.

When we first installed it, we were getting around 21-23dB. Then it went down to 18-19dB. And now it's between 11-14dB.

We called Xplornet and they wanted to send a guy but we asked if we can move it and apparently it's not recommended.

We are going to put a tower up soon and I want to know if it's even worth calling them to move it because we are fully capable of moving the equipment ourselves.

Thanks.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.