XplornetSUCKS  

Go Back   XplornetSUCKS > Xplornet 4G Wireless Tower Forum (Alvarion equipment) * (newer network) *
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-24-2014, 12:45 PM
Ziomarco Ziomarco is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 7
Default LTE and pings

Hi Everyone,

Does anyone know if the new LTE equipment will improve ping times over 4G?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2014, 04:03 PM
justanotherguy justanotherguy is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 29
Default

I've had LTE for about a month and I've been happy with it. Pings are generally around 60 ms or so, no matter what time of day.

Took this sample at 5 p.m. Atlantic...

Pinging www.google.ca [173.194.43.111] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.43.111: bytes=32 time=42ms TTL=54
Reply from 173.194.43.111: bytes=32 time=44ms TTL=54
Reply from 173.194.43.111: bytes=32 time=44ms TTL=54
Reply from 173.194.43.111: bytes=32 time=42ms TTL=54

Ping statistics for 173.194.43.111:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 42ms, Maximum = 44ms, Average = 43ms
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.